HRVATSKI | ENGLISH  
 
Novosti
Proizvodi
VETROPACKOVI FILMOVI
Katalog
Održivi razvoj
Recikliranje stakla
Vetropack Hrvatska
Vetropack grupa
Jobs
Investor Relations
Friends of Glass
Kontakt
 
 
 

Novosti

Aktualnosti iz Vetropack Straže

23.08.2016

Legendarno pivo

Švicarska pivovara Adler u Schwandenu (Kanton Glarus) u svojoj novoj liniji proizvoda poseže za svijetom legendi. Vrenelisgärtli je prirodno mutno pivo voćnog okusa. Boce od smeđeg stakla proizvodi Vetropackova staklana u Kremsmünsteru.

[dalje...] 08.08.2016

Okus iz djetinjstva

Vetropackova staklana u Trezzanu sul Naviglio proizvodi boce od bijelog stakla za gazirana pića Baladin. Jedno od njih je i narančasti Ginger Baladin.

[dalje...] 26.07.2016

Najbolji dodatak uz pizzu

Na ukrajinskom tržištu vina nedavno se pojavilo malo, ali fino vino koje odlično prija uz pizzu. Pizzavino tvrtke Kotnar puni se u boce od 375 mililitara koje proizvodi Vetropack Gostomel.

[dalje...] 13.07.2016

Obavijen legendom

Prema legendi, Pegaz, konj s krilima iz grčke mitologije, imao je svoja „kopita“ u prvom izbijanju mineralne vode Donat Mg iz zemlje. Boce od zelenog stakla za ovu mineralnu vodu bogatu magnezijem proizvodi Vetropackova staklana u Hrvatskoj.

[dalje...] 27.06.2016

Prema tradicionalnoj recepturi

Pivovara samostana Fischingen već oko dvije godine proizvodi vlastito pivo. Zelene i smeđe staklene boce za to pivo proizvode Vetropackove staklane u Hrvatskoj, Austriji i Švicarskoj.

[dalje...] 16.06.2016

Pjenušavi rubin

Novy Svet, poznato pjenušavo vino s poluotoka Krima, dobilo je novo ruho. Maslinastozelene boce proizvode stručnjaci za staklo iz Vetropack Gostomela.

[dalje...] 30.05.2016

Zdravo u zdravoj ambalaži

Vetropack Austria proizvodi staklene boce za piće od đumbira IngwerTRINK tvrtke Kloster Kitchen te voćne sokove i smoothije SanLucar. Sadržaj je osvježavajuć, a ambalaža koja čuva probranu aromu i kvalitetne sastojke – zdrava.

[dalje...]


 
 
23.08.2016
Legendarno pivo
[dalje...]
08.08.2016
Okus iz djetinjstva
[dalje...]
26.07.2016
Najbolji dodatak uz pizzu
[dalje...]
Impressum Mapa weba Politika povjerljivosti