Novosti, 24.08.2020.

Bezvremenski dizajn

Kultna boca s kapljicama vode od 2,6 decilitra osmišljena je za tvrtku Fonti S. Bernardo, a proizvodi se od bijelog stakla u Vetropackovoj staklani u Trezzanu sul Naviglio.

Tvrtka Fonti S. Bernardo osnovana je 1926. godine u talijanskom gradu Garessio (regija Pijemont), kako bi opskrbljivala cijelu Italiju posebno čistom i laganom izvorskom vodom iz ove regije. Voda izvire iz netaknute prirode Primorskih Alpa na nadmorskoj visini od 1300 metara. Sredinom devedesetih godina Giorgetto Giugiaro za ovaj brend dizajnirao je čuvenu bocu Gocce, koja je i danas u cijelom svijetu simbol elegancije i tipičnog talijanskog načina života vode S. Bernardo. 

Od 2017. godine S. Bernardo proizvodi i gazirane napitke. Ukusne limunade svijetlih boja i jedinstvenih okusa pune se u bijele staklene boce od 2,6 decilitra proizvedene u Vetropackovoj tvornici u Italiji. Okusi su jednako svježi kao i njihova ambalaža: đumbir-limeta, menta-limun i gorka kombinacija naranče i kineske kore te tradicionalne vrste: naranča, ružičasti grejp, ginger ale i soda pravo su pjenušavo zadovoljstvo!