Novosti, 06.01.2020.

Cjelovita obnova

Badel 1862 iz Zagreba najveći je i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj, a nedavno je temeljito osvježio svoja dva brenda – Vigor Vodku i Sax Gin. Nove boce za ova pića proizvodi Vetropack Straža.

Vigor Vodka i Sax Gin dostupni su svojim kupcima u sasvim novom, atraktivnom izdanju – kako izgledom, tako i okusom. U suradnji s profesionalnim barmenima i miksolozima, sastojci ovih alkoholnih pića promijenjeni su na način da optimalno obuhvate potrebe tržišta. Istodobno je redizajniran i oblik boca te su one prilagođene globalnim trendovima.

Dizajn boca pravi je eyecatcher, počevši od oblika, preko zatvarača pa sve do etikete. Boce za votku i gin proizvode se od bijelog stakla u dvjema veličinama: od 7 decilitara i 1 litre. Sax Gin plijeni pozornost četverokutnim i masivnim oblikom boce. Hrvatski stručnjaci proizvođača staklene ambalaže Vetropack Straže uložili su mnogo vremena u konstrukcijski posao i testove. Staklena površina za prozirne etikete (no-label-look) mora biti savršena.

Novi proizvodi rezultat su brižno osmišljenih mjera optimiziranja kako bi se tržištu ponudili atraktivni i moderni proizvodi najviše kvalitete. U proizvodnom procesu, destilaciji i hladnoj filtraciji Badel 1862 primjenjuje međunarodne standarde.

Vigor Vodka je već više od 28 godina prvi izbor potrošača u Hrvatskoj, a sada su na tržište stigla i dva nova okusa: Vigor Vodka Citrus i Vigor Wild Berry, dvije voćne varijante bez dodatka šećera, kao odgovor na želju za prirodnim namirnicama.