Novosti, 06.02.2017.

Gozba za oči i nepce

Dio boca od zelenog stakla za zeleni smoothie true fruits proizvodi Vetropackova staklana u Slovačkoj. Zahvaljujući posebno osmišljenim nastavcima, boce za pića brenda true fruits kasnije mogu poslužiti za razne namjene: kao čajnik, soljenka ili bočica za ocat.

Šareni smoothieji proizvođača true fruits prava su radost za oči. Dio boca od zelenog stakla za zeleni smoothie isporučuje Vetropack Nemšová. Iza bočice od dva i pol decilitara s twist-off zatvaračem krije se misao vodilja "true fruits – no tricks". A ta ista misao savršeno pristaje staklenoj ambalaži. Boce su ukrašene sitotiskom i uz informacije o proizvodu i njegovim sastojcima, na površini boce uvijek su ispisani kreativni tekstovi. Zeleni smoothie tako osvaja okusima kelja, špinata, đumbira i čaja Matcha te velikim udjelom voća. Smoothieji true fruits mogu se kupiti u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Staklene boce savršeno štite svoj sadržaj. A zahvaljujući svojoj kvaliteti i dugotrajnosti, ove se boce poslije mogu koristiti za razne namjene – kao cjedilo za čaj, soljenka, boca za ocat ili ulje…