Novosti, 29.02.2016.

Izvorska svježina

Mineralna voda Sarajevski kiseljak 35 se godina "pjenušala" u staklenim bocama s krunskim zatvaračem. Sada pak vrh zelene boce iz Vetropackove staklane u Humu na Sutli krasi navojni zatvarač.

Agrokor koncern potpuno je promijenio boce za mineralnu vodu Sarajevski kiseljak. Boce od zelenog stakla s krunskim zatvaračem otišle su u povijest. Nove su također od zelenog stakla, ali imaju navojni zatvarač. Rameni dio boce bio je naglašen rubom, a sad je zaobljen i blago prelazi u donji dio tijela boce.

Boce od jedne litre te dva i pol decilitra proizveli su stručnjaci za staklo iz Vetropack Straže. Redizajnirana boca po želji kupca udovoljava današnjim standardima u ugostiteljstvu; istodobno odražava modernizam i tradiciju te jamči Sarajevskom kiseljaku filmski izgled. Zaštitno lice ove mineralne vode iz Sarajeva je ni manje ni više nego filmski, televizijski i kazališni glumac Rade Šerbedžija koji je svjetsku slavu stekao kao osnivač Kazališta Ulysses, a između ostalog izveo je i sporedne uloge u filmovima "Nemoguća misija 2" i "Harry Potter i darovi smrti".