Novosti, 17.10.2016.

Jasna poruka

Punionica mineralne vode Knjaz Miloš iz Srbije ove je godine predstavila ne jednu, već dvije novine: istoimena voda Knjaz Miloš i Aqua Viva pojavljuju se u novom staklenom ruhu.

Zahtjevan i kvalitetan dizajn zelene boce za mineralnu vodu Knjaz Miloš od sedam i pol decilitara postiže svoj efekt zahvaljujući jasnim linijama koje dodatno pojačava srebrnocrvenozelena etiketa. Udio kalcija i magnezija savršeno je uravnotežen tako da je voda omiljena među ljubiteljima vrlo gaziranih pića. Knjaz Miloš postao je sinonim za mineralnu vodu. U tom smislu i nova staklena boca nastupa samosvjesno i postojano – sasvim u skladu s bogatom povijesti kuće Knjaz Miloš koja se spominje na etiketi i zahvaljujući popularnosti među potrošačima.

Čista priroda

Voda Aqua Viva čista je priroda. Potječe s Bukulje, vulkanske planine u Srbiji, a njen izvor dubok 500 metara štite slojevi gline i granita.Na prvi pogled ne čini se da je nova boca od bijelog stakla s navojnim zatvaračem uistinu sadržaja od jedne litre. Utisnuti valoviti pojas uzdiže se iznad elegantnoga donjeg dijela, a zatim se energično širi i ulijeva u blago opsežniji, elegantan cilindar s minimalnim suženjem za omotnu etiketu. Na boci se – oscilirajući između plave i srebrne boje – nazire stilizirani brdski krajolik i usred njega Bukulja. Usredotočimo li se samo na siluetu, oblik boce koji se prvo sužava, a potom širi, ostavlja dojam stijene koja izvire iz vode. A to je upravo željena asocijacija.

Obje boce proizvodi Vetropackova staklana u Humu na Sutli.