Novosti, 22.08.2021.

“La dolce vita” na nov način

Disaronno®, globalno najpopularniji talijanski liker, oduševit će svoje obožavatelje novom linijom Disaronno Velvet. Plemenitu ambalažu svilenkastog likera s vrhnjem proizvodi Vetropack Italia u Trezzano sul Naviglio kod Milana.

Novi proizvod kao stvoren je za ljubitelje intenzivno aromatiziranih likera s vrhnjem. Karakteristični okus najprodavanijega talijanskog likera na svijetu obogaćen je neočekivanim nijansama. Iznenađujuće mekan na nepcu, Disaronno Velvet umješno i skladno zaokružuje jedinstveni karakter likera Disaronno Originale, koji je svojom baršunastom notom ostavljao nezaboravan dojam tijekom mnogo generacija. 

Ikonična boca od 7,5 decilitara s četvrtastim čepom dobila je nov imidž i vrlo elegantan i moderan izgled u potpuno bijeloj boji. Bezvremenska elegancija u kombinaciji sa slatkim užitkom očituje se i u promidžbenom spotu za Disaronno Velvet iz 2021. kao reizdanju klasične reklame ovog brenda. Disaronno Velvet svojim je novim alkoholnim pićima osvojio nagradu za inovativnost "Product of the Year 2021" na talijanskom tržištu. Ovom uspjehu pridonio je i novi dizajn iz Vetropack Italije.