Novosti, 23.04.2018.

Marinirano povrće

Povrće u staklenoj ambalaži izgleda primamljivo i ukusno, što potvrđuju i staklenke koje proizvodi Vetropack Moravia Glass za proizvođača NÁHLÍK transport, s.r.o.

Obje staklenke od bijelog stakla Vetropackove staklane u Češkoj kao stvorene su za mješavine povrća proizvođača NÁHLÍK transport, s.r.o. jer omogućuju vidljivost sadržaja. Transparentnosti ovog proizvoda pridonosi i to što se okrugla etiketa nalazi na twist-off poklopcu, tako da ništa ne ometa pogled na primamljiv sadržaj. Staklenka od 520 mililitara s paprikama punjenim svježim sirom i mariniranim kupusom podsjeća na amforu. U tim antičkim trbušastim posudama uskoga grla i s dvjema drškama nekoć se čuvalo i prevozilo ulje, vino ili žitarice. A u ulju, i to suncokretovu, čuvaju se i ove ljutkaste paprike koje rastu u Južnoj Moravskoj (Češka).

Još bogatija mješavina povrća dostupna je u staklenci od 425 mililitara. Crveni luk, kiseli krastavci, paprika i mrkva preliveni su slatko-kiselom tekućinom i idealan su pratitelj raznih jela.