Novosti, 03.12.2018.

Novi dizajn nakon 22 godine

Dvadeset i dvije godine od lansiranja na tržište staklena boca Font Vella dobila je nov izgled koji još više ističe njenu elegantnost i jedinstvenost. Tirkizne boce za španjolsku mineralnu vodu u trima veličinama proizvodi Vetropack Straža u Humu na Sutli.

Plava boja djeluje umirujuće i podsjeća na vodu. A upravo to dragocjeno piće dobilo je novu, osvježavajuću staklenu ambalažu. Tirkizne staklene boce za španjolsku mineralnu vodu Font Vella iz Vetropack Straže dostupne su u trima veličinama: 330 mililitara, pola litre i jedne litre. Navojni zatvarač i jednostavna etiketa koja obavija bocu u tamnijoj su nijansi plave. Na dijelu od zaobljenih ramena pa sve do sredine boce po duljini su urezane crte, čime se postiže dojam da voda od teče niz bocu. Novodizajnirana boca uopće ne sliči svojoj prethodnici dugog vrata i s krunskim čepom.

Proizvodi se isključivo za ugostiteljstvo i unatoč svojoj jednostavnosti i prirodnosti, sigurno će privući pozornost jer je riječ o potpuno novom izgledu nakon pune 22 godine.