Novosti, 17.09.2021.

Novo poglavlje

Ponajbolji austrijski vinarski znalci, Markus Huber i Lenz Moser, odlučili su ispisati vizionarsko poglavlje austrijskog vinarstva. Vetropack Austria taj je uzbudljivi projekt obilježila zajedničkim i jedinstvenim rješenjem dizajna boce.

Zeleni veltlinac izvanredna je sorta bijele vinove loze iz vinske zemlje Austrije, koje uglavnom cijene i prodaju u njemačkom govornom području. Vrsni dvojac poznavatelja austrijskog vinarstva i veltlinca, Lenz Moser i Markus Huber, smatraju da je veltlinac zeleni zavrijedio širu međunarodnu publiku i globalni kultni status. Na temelju dosadašnjega bogatog iskustva, njih su dvojica pod logom Lenzmark – New Chapter iznova interpretirali okus vinske sorte veltlinac zeleni – moglo bi se reći veltlinac 2.0. Zaslužni su i za njegov nov, moderan stil. Ovo je vino namijenjeno kako iskusnim kušačima tako i mladim, probirljivim ciljnim skupinama.

Naravno, za New Chapter neophodan je i izvanredan dizajn boce. Zahtjevni oblik konične boce od 7,5 decilitara u cuvée boji ispunio je gotovo sve želje ovog dvojca po pitanju dizajna pa bocu krase stakleni reljef na ramenom dijelu boce, naziv brenda Lenzmark u obliku gravure na dnu boce i trodijelna papirnata etiketa na prednjem dijelu.