Novosti, 12.06.2020.

Održivo i ugodno

Nove staklenke međunarodno poznate mješavine začina Vegeta Maestro plijene pozornost svojim atraktivnim i modernim izgledom. Podravka ih je razvila u suradnji sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom Vetropack Stražom.

Nove staklenke za začine čine se većima od prethodnih, a zapravo su istog promjera i nasipne mase. Taj dojam postiže se takozvanim push-up dnom, čiju je proizvodnju Vetropack Straža uspješno realizirala takozvanim postupkom prešano-puhano usko grlo.

Novi dizajn na etiketi ostavlja više mjesta za komunikaciju s potrošačima, koji već na prvi pogled mogu saznati da je riječ o 100 posto prirodnim začinima. Ostvarena je i nova, vrlo praktična funkcija. Naime, i kod mlinaca i kod posipačazatvarač se sada može skinuti i staklenka ponovno napuniti začinom iz vrećice. Novi mlinac je transparentan s kvalitetnijim mljevenjem, a zatvarač posipača ima veće rupice što omogućuje lakše korištenje krupnijih začina. Nove staklenke tako zadovoljavaju sve zahtjeve modernih i zahtjevnih kupaca – prirodno, održivo i praktično.