Novosti, 18.09.2017.

Slatko iskušenje

STAUD’S, bečka tvrtka s dugom tradicijom, kombinira voće i kavu s čokoladom. Staklenke od 120 mililitara za ove trendovske kreacije proizvodi Vetropack Austria u Pöchlarnu.

Zaštitni znak tvrtke STAUD’S, renomiranog austrijskog proizvođača delikatesa, je osmerokutna staklenka s crnim zatvaračem. Za ove probrane specijalitete Vetropack Austria proizvodi staklenke od bijelog stakla sadržaja od 37 do 580 mililitara. Danas je u Vetropackovim staklenkama dostupno već više od 220 različitih vrsta slatkih i kiselih delicija. U najnovijim kombinacijama, STAUD’S oplemenjuje voće i kavu kuverturom Grand Cru tvrtke Felchlin, tradicionalnog proizvođača švicarske Grand Cru čokolade. Markantna staklenka od 120 mililitara iz austrijske tvornice u Pöchlarnu neobična je već na prvi dodir. Crni poklopac i etiketa tamne boje zaokružuju sofisticiran izgled staklenke.

Nova slatka iskušenja dostupna su u četiri različita okusa: malina, višnja, banana i kava. Bilo na kruhu ili kao dodatak slatkim jelima – prvoklasni sastojci jamče odličan čokoladni užitak.