Novosti, 19.02.2018.

Slatko-voćni užitak u tri okusa

Vetropackova tvornica u Kyjovu (Češka) ponosi se dvjema novim staklenkama od bijelog stakla koje su osmišljene za tvrtku Madami. Ljubitelji slastica bit će oduševljeni malinama u dvjema varijantama i medu s komadićima naranče.

Staklena ambalaža koju Vetropack Moravia Glas proizvodi za češku tvrtku Madami bogata je kontrastima. Boca od 1 litre za koncentrat od maline tankog je tijela koje se od ramena blago sužava prema vrhu. Twist-off zatvarač omogućuje poznati plop zvuk pri otvaranju boce. Voćni koncentrat izvrstan je za pripremu ukusnih vrućih napitaka ili oplemenjivanje jela i sladokuscima donosi aromu ljeta koja se sada može iskusiti i u hladnim zimskim danima.

Druga novost iz tvrtke Madami su vruće maline u staklenci od 520 mililitara u obliku amfore koje će oplemeniti svaki desert i slatko jelo. Twist-off poklopac prekriven je zlatno-ružičastim papirom pričvršćenim zlatnom vrpcom s etiketom. U istu staklenku Madami puni med s kandiranim narančama i kriškama svježih naranči, uz dodatak koncentrata naranče i voćnog koncentrata. Ljubitelji voćnog meda bit će oduševljeni!