Novosti, 19.10.2021.

Spoj ljepote i užitka

Elegancija ravnih linija – vjeran je opis Vinjaka 5 V.S.O.P. vinarije Rubin (Kruševac, središnja Srbija), ali i njegove ambalaže. Markantne tamne boce proizvod su Vetropack Straže.

Sa svojih 10 tisuća hektara vinove loze na 19 lokacija, vinarija Rubin najveći je srpski proizvođač alkoholnih pića i vina. Vinarija je poznata po vrhunskim vinima i daleko izvan Balkana, ali i po izvrsnom vinjaku. Za dobar glas Rubinovih žestica ponajviše je zaslužan Vinjak 5 V.S.O.P. Napravljen od odabranih vinskih destilata, najmanje pet godina dozrijeva u hrastovim bačvama od 500 litara. Njegova jantarna boja crvenkastog sjaja i izrazito kompleksna aroma s tonovima vanilije, šljive, kave i začina čine ga kraljem među srpskim vinjacima. 

Ovakav profinjen proizvod zaslužuje samo najbolju ambalažu, a to su elegantne, tamne i teške boce cuvée boje iz Vetropack Straže. Vinjak 5 V.S.O.P. predstavlja čisti užitak kojem savršeno odgovara jednostavna boca od 7 decilitara ukrašena jedinstvenim zlatnim sitotiskom prije punjenja.