Novosti, 18.04.2016.

Suvremena Švicarska

Novi dizajn osvježavajućeg pića Rivella baziran je na dugogodišnjoj tradiciji ovog brenda, kao i na novoj interpretaciji suvremene Švicarske. Staklene boce sadržaja 330 mililitara proizvode se za ugostiteljstvo.

S početkom proljeća švicarski brend Rivella dobio je novo ruho. U usporedbi s prijašnjim bocama koje su imale zaobljene utore, nove boce ističu se ravnim, dijagonalnim linijama. Križni dizajn simbolizira švicarske planine i nastavlja se na etiketi. Boca i etiketa savršeno se nadopunjuju, što se postiže preciznim apliciranjem etikete tijekom proizvodnje. Boce se zatvaraju krunskim čepom, a sadržaj im je nepromijenjen – 330 mililitara. Iza Rivellina novog izgleda stoji svjetski poznati dizajner Yves Béhar.

Osnovu brenda čine pića Rivella Rot i Rivella Blau koja se pune u smeđe staklene boce. Piće Rivella Grün bilo je prošlogodišnje limitirano izdanje punjeno u zelene boce. Ove je godine malo izmijenjeno i pod imenom Rivella Grüntee nudi se u bijelim bocama. Sva tri okusa pune se u staklene boce isključivo za ugostiteljstvo.