Novosti, 22.05.2018.

Svjetleći užitak

Schlumberger, austrijski proizvođač pjenušaca, svojim novim pjenušavim pićem donosi užitak, ali i diskretan izvor svjetlosti u zatamnjene barove i klubove. Boca od 7,5 decilitara za ovaj "svjetleći" proizvod dolazi iz Vetropackove staklane u Pöchlarnu.

Crna boca napunjena osvježavajućim premium pjenušcem – slogan je za novi proizvod tvrtke Schlumberger, austrijskog proizvođača vina i pjenušaca, koji je odličan odabir pića u posebnim trenucima. Crni matirani lak boci od bijelog stakla daje boju noći, a etiketa sa zaobljenim logotipom tvrtke Schlumberger zrači elegancijom već na prvi pogled. Uz samo jedan klik boca od 7,5 decilitara pjenušca Classic zasjat će u kričavožutoj boji, a boca pjenušca Rosé u upadljivoj ružičastoj. Naime, na dnu boce skrivena je baterija koja, kad se aktivira, opskrbljuje etiketu električnom energijom. Ovu zanimljivu doradu i elegantnu bocu za pjenušac proizvodi Vetropackova staklana u Pöchlarnu.

Schlumberger je poznat po tome da se njegovi pjenušci – i sadržaj i boca – proizvode od domaćih proizvoda. Iz inozemstva potječe samo pluteni čep jer u Austriji nema šuma hrasta plutnjaka.