Novosti, 26.02.2018.

U skladu s prirodom

Med Honigmayr, punjen u staklenke iz Vetropackove tvornice u Austriji, dobiven je od biljaka iz čitavog svijeta. Ovaj mali užitak puni se u staklenke od 500 grama, a za istinske ljubitelje zaslađivanja medom dostupan je i u staklenci od 1 kilograma.

Bijele staklenke za med austrijske obiteljske tvrtke Honigmayr dobile su novi izgled. Staklenke Vetropack Austrije od 400 i 770 mililitara osvajaju elegancijom i jednostavnošću, ali i zahvaljujući novom grlu. Poklopac deep-twist-off nešto je viši od klasičnog twist-offa. Papirnate etikete ukrašene su prikladnim crtežom – primjerice, na etiketi cvjetnog meda nalazi se crtež cvijeta. Na etiketi su, naravno, dobro vidljivi i naziv proizvoda i logotip proizvođača.

Honigmayr, tradicijska manufaktura iz Salzburga proizvodi kvalitetni cvjetni med od 1920. godine. Kvaliteta svake staklenke pomno se ručno kontrolira i provjerava jer Honigmayru nije važna kvantiteta, već kvaliteta. Usredotočeni su na znanje, ljubav prema poslu i, naravno, same „isporučitelje meda“ – jer bez pčela ovoga prirodnog proizvoda ne bi bilo.