Novosti, 18.01.2016.

Vitamini u staklu

Proizvođač voćnih sokova KORKUS jedan je od najvećih Vetropackovih kupaca u Poljskoj. Svoje voćne proizvode puni u boce od 330 mililitara koje proizvodi Vetropackova staklana u Češkoj. Boce od bijelog stakla osvajaju jednostavnošću.

Bilo za doručak ili užinu – čaša voćnog soka uvijek prija. Staklena boca koju proizvodi Vetropack Moravia Glass savršena je ambalaža za sokove jer štiti dragocjene vitamine. Boca od 330 mililitara zamijenila je dosadašnju istog volumena a po dizajnu je slična KORKUS-ovoj boci za sokove od 750 mililitara. KORKUS se ubraja u najveće kupce Vetropack grupe u Poljskoj, u kojoj su voćni sokovi posebno popularni.

Standardna boca zatvara se navojnim zatvaračem. Voćni sokovi dostupni su u okusima multivitamina, naranče, zelene jabuke, crnog ribiza, maline, jagode i breskve, a česte su i kombinacije sa sokom od mrkve ili jabuke. Osim u Poljskoj, u ovom osvježavajućem piću mogu uživati i potrošači u Kanadi, Velikoj Britaniji, Irskoj, Litvi, Latviji, Slovačkoj i Bugarskoj.