Novosti, 05.03.2018.

Voćna piva

Boce od bijelog stakla za pića na bazi piva GAISER proizvodi Vetropack Gostomel. Ova pića sadrže vodu s vlastitog izvora pivovare Poltavpivo.

Višnja i limun dva su okusa pića GAISER na bazi piva ukrajinske pivovare Poltapivo između kojih potrošači mogu birati. Boce od 4,2 decilitara koje proizvodi Vetropack Gostomel odlikuju se vitkim, dugim tijelom, a cjelokupan dojam zaokružen je okruglim ramenima, uskim vratom i pull-off čepom. U bocama od bijelog stakla do izražaja dolaze svjetlucava crvena boja višnje i žuta boja limuna. GAISER Kriek Max belgijsko je pivo od višnje, uravnotežene slatko-kiselkaste arome višnje i gorkastog okusa piva. GAISER Lemon osvježava nepce zahvaljujući snažnom okusu limuna u kombinaciji s laganom notom grejpfruta.

Za ove izvrsne „pivske sokove“, poznate daleko izvan granica Ukrajine, pivovara Poltavpivo koristi vodu s vlastitog izvora. Kombinacija lokalne vode, moderne tehnologije i prirodnih sastojaka jamče puni okus piva. Bilo kao aperitiv ili voćni napitak uz ukusna jela, GAISER pića na bazi piva prava su senzacija – i vizualno i po okusu.