Novosti, 18.03.2021.

Voćni okus u staklu

Austrijski brend sirupa YO sinonim je za najvišu kvalitetu. Tri nove kreacije savršeno su zaštićene u lijepo oblikovanim bocama od bijelog stakla zapremnine 0,5 l koje se proizvode u staklani u Pöchlarnu.

Stakleno i organsko – savršena su kombinacija. Jer svatko tko proizvodi ili konzumira organske proizvode, veliku pozornost pridaje i kvaliteti, zdravlju i zaštiti okoliša. Staklo posebno dobro štiti proizvod jer ne stvara s njim nikakve spojeve te je bez okusa i mirisa. 

Tog je mišljenja i proizvođač Eckes Granini Austria GmbH. Njegov brend YO sinonim je za visokokvalitetne voćne sirupe i izvan Austrije. Linija sirupa sada je proširena trima organskim kreacijama: malina-limun, ribiz i matičnjak. Novi okusi nude se u staklenim bocama od pola litre koje Vetropack Austrija proizvodi u staklani u Pöchlarnu u provjerenom i testiranom dizajnu YO boca. Zbog udubljenja ispod ramena, ove boce od bijelog stakla posebno dobro leže u ruci. Elegantan oblik u kombinaciji sa staklom naglašava vrhunsku kvalitetu sadržaja.