Novosti, 05.02.2018.

Zdrava pića nadohvat ruke

Aktivni i zdravstveno osviješteni potrošači vesele se novim staklenim bocama za napitke. Bocu od bijelog stakla od 650 mililitara za stakleni shaker proizvodi Vetropackova staklana u Hrvatskoj.

Svatko tko voli popiti domaći shake ili smoothie obožavat će stakleni shaker iz Vetropack Straže. Oblik strukirane boce od 650 mililitara omogućuje jednostavno miješanje pića, stoga je idealna za one koji nemaju mnogo vremena za pripremu pića kod kuće jer sastojke mogu miješati i dok putuju na posao. Obavijena je silikonskim prstenovima što je čini otpornijom i prikladnom za korištenje tijekom sportskih aktivnosti, dok ugravirana mjerna ljestvica olakšava doziranje. Ovaj ekskluzivni shaker idealan je dar, ne samo za druge nego i za vlastitu kuhinju, a prodaje ga slovenska tvrtka GlasShaker d.o.o. Stakleni shaker može se i personalizirati graviranjem željenog teksta na silikonski prsten.

Staklo štiti sadržaj od svih vanjskih utjecaja pa izvorne arome i vitamini dugo ostaju sačuvani. A to je itekako snažan argument za zdrava pića.