Novosti, 30.05.2016.

Zdravo u zdravoj ambalaži

Vetropack Austria proizvodi staklene boce za piće od đumbira IngwerTRINK tvrtke Kloster Kitchen te voćne sokove i smoothije SanLucar. Sadržaj je osvježavajuć, a ambalaža koja čuva probranu aromu i kvalitetne sastojke – zdrava.

Đumbir se koristi i kao začin i kao lijek. Primjerice, u curryju i kod prvih simptoma prehlade. Ljubitelji đumbira i radoznalci mogu sada uživati u novom revitalizirajućem piću – a to je IngwerTRINK tvrtke Kloster Kitchen Öko Fairtrade GmbH, inspiriranom starom samostanskom recepturom. Sjedište tvrtke nalazi se u Cudrefinu u Švicarskoj, a bocu za ovo moćno osvježenje proizvodi Vetropack Austria. Riječ je o zelenoj Bordeaux boci sadržaja 250 mililitara iz standardnog asortimana. Boja boce i upadljiv sitotisak tvrtke Printglass djeluju skladno i smirujuće. Navojni čep srebrne boje zaokružuje uspješan vizualni dojam ovog pića s komadićima svježeg đumbira i agavina sirupa.

Voćni i osvježavajući su i voćni sokovi i smoothiji tvrtke SanLucar „Fruit to go“ GmbH iz Ebreichsdorfa u Donjoj Austriji. Boce od bijelog stakla od 250 i 650 mililitara karakterizira valjkasto tijelo, a zatvaraju se navojnim zatvaračem. Sofisticirana etiketa i svjetlucave boje pića bude želju za uživanjem u vrijednom sadržaju, čiji su vitamini, arome I boje optimalno zaštićeni u staklenim bocama. Jednako kao za IngwerTRINK, boce za ova pića od voća i povrća proizvodi Vetropack Austria. SanLucar je međunarodna tvrtka za prodaju voća i povrća sa sjedištem u Valenciji (Španjolska) i podružnicama u Njemačkoj i Austriji.